Blog

Bezpečnost na českých silnicích se zlepšuje. K ideálu má pořád daleko

Bezpečnost na silnicích se pořád lepší, ale důvod, proč jásat a ztrácet na silnici ostražitost, to není. Pojďte se podívat na některá zajímavá čísla z českých a evropských silnic. Zjistěte zároveň jak postupovat, když se vám nějaká kolize stane s autem na operák.

I skladovce to pár týdnů trvá. Co se děje před předáním auta?

Rozhodli jste se, že operák je pro vaše podnikání ta pravá vzpruha, a plácli jste si s leasingovou společností? Tak to vás teď asi ze všeho nejvíc zajímá, za jak dlouho bude vysněné auto spokojeně vrnět u vás v garáži.

Změna je život: zjistěte, jak měnit pravidla operáku v průběhu hry

Kdo během posledních dvou let nezatoužil po troše klidu a jistoty? Doba je nestálá a přináší nečekané výzvy, na které je nutné reagovat. To se může odrazit i v potřebách týkajících se operativního leasingu, které se vlivem okolností mohou znenadání změnit.

Operativní leasing od společnosti Drivalia. V čem je jeho síla?

Po operativním leasingu už nějakou dobu pokukujete, nebo s ním dokonce už máte zkušenost a teď by se znovu hodil. Stále si ale prohlížíte nabídky jednotlivých leasingových společností a nevíte, podle čeho se rozhodnout?

Digitální karta řidiče DriverPass má nové užitečné funkce

DriverPass se o řidiče, kteří mají operák od společnosti Drivalia, stará už víc než rok. A za tu dobu se pořádně posunul.

Operák a daně: Jak zahrnout operativní leasing do účetnictví?

Pronájem vozidla v rámci operativního leasingu si oblíbila řada podnikatelů. A vědí proč. Operák šetří starosti a přináší řadu benefitů. Jedním z nich je, že veškeré výdaje spojené se splátkou a autem se počítají jako náklady. V plné výši se tedy dají odečíst od základu daně. A protože podání daňového přiznání se blíží, pojďme si k tomu říct víc.

Užitkový vůz na operák? Žádný problém

Užitkové vozidlo si s byznysem rozumí. Je to kompromis mezi osobním a nákladním autem a praktický všestranný parťák. Jaké jsou jeho výhody?

Rychlejší než naše reakce: technologie ADAS pro bezpečnější jízdu

Bezpečnost v autě a na silnicích je aktuální a živé téma. I když máme pocit, že všechno důležité už jsme slyšeli. Dneska to bude o technologiích, které můžou zachraňovat životy.

Jak poznáte, že je vaše podnikání zralé na operák?

Možná, že právě pročítáte různé recenze, porovnáváte nabídky a pomrkáváte po novém autě, které by váš byznys nastartovalo a popovezlo o pořádný kus dál. Jenže si nejste jistí, jestli je teď ta správná doba se do něčeho podobného pustit.

Poukaz ke každé objednávce!

Součástí objednávek vozů do konce prosince 2021 je nyní i poukaz do Alza.cz, nebo palivová karta OMV..

Vybrat si auto