Blog

Operativní leasing od společnosti Drivalia. V čem je jeho síla?

Po operativním leasingu už nějakou dobu pokukujete, nebo s ním dokonce už máte zkušenost a teď by se znovu hodil. Stále si ale prohlížíte nabídky jednotlivých leasingových společností a nevíte, podle čeho se rozhodnout?

Digitální karta řidiče DriverPass má nové užitečné funkce

DriverPass se o řidiče, kteří mají operák od společnosti Drivalia, stará už víc než rok. A za tu dobu se pořádně posunul.

Operák a daně: Jak zahrnout operativní leasing do účetnictví?

Pronájem vozidla v rámci operativního leasingu si oblíbila řada podnikatelů. A vědí proč. Operák šetří starosti a přináší řadu benefitů. Jedním z nich je, že veškeré výdaje spojené se splátkou a autem se počítají jako náklady. V plné výši se tedy dají odečíst od základu daně. A protože podání daňového přiznání se blíží, pojďme si k tomu říct víc.

Užitkový vůz na operák? Žádný problém

Užitkové vozidlo si s byznysem rozumí. Je to kompromis mezi osobním a nákladním autem a praktický všestranný parťák. Jaké jsou jeho výhody?

Jak poznáte, že je vaše podnikání zralé na operák?

Možná, že právě pročítáte různé recenze, porovnáváte nabídky a pomrkáváte po novém autě, které by váš byznys nastartovalo a popovezlo o pořádný kus dál. Jenže si nejste jistí, jestli je teď ta správná doba se do něčeho podobného pustit.

Otevřeně o zkušenostech s operativním leasingem

Rozhodnout se pro operativní leasing je pro řidiče a podnikatele velká věc. A ani po hodinách strávených čtením uživatelských recenzí a srovnáváním nabídek člověk kolikrát není moudrý. A obavy, že se na několik let uvážou k službě, která jim zas tak nesedí, jsou naprosto namístě.

Leasingovka je tu pro vás. 5 situací, kdy se jí určitě ozvat

Pomalu si zvykáte na život s autem na operativní leasing a zatím jde všechno hladce. Nestalo se nic, s čím byste si neporadili. Ale i když jste s v novém vztahu jistí v kramflecích, stejně je dobré si naše číslo uložit a ozvat se hned, jakmile dojde k nějaké mimořádné události.

Turbulence na všech frontách. Co teď pálí řidiče auta na operák?

Zdražování, inflace, energetická krize i nedostatek surovin. Problémy se v poslední době nakumulovaly a zasáhly téměř každý obor.

Nejnižší splátka operáku nemusí znamenat nejnižší náklady

Už Tomáš Baťa říkal: „Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci.“

Poukaz ke každé objednávce!

Součástí objednávek vozů do konce prosince 2021 je nyní i poukaz do Alza.cz, nebo palivová karta OMV..

Vybrat si auto