Blog

I skladovce to pár týdnů trvá. Co se děje před předáním auta?

Rozhodli jste se, že operák je pro vaše podnikání ta pravá vzpruha, a plácli jste si s leasingovou společností? Tak to vás teď asi ze všeho nejvíc zajímá, za jak dlouho bude vysněné auto spokojeně vrnět u vás v garáži.

Změna je život: zjistěte, jak měnit pravidla operáku v průběhu hry

Kdo během posledních dvou let nezatoužil po troše klidu a jistoty? Doba je nestálá a přináší nečekané výzvy, na které je nutné reagovat. To se může odrazit i v potřebách týkajících se operativního leasingu, které se vlivem okolností mohou znenadání změnit.

Operativní leasing od společnosti Drivalia. V čem je jeho síla?

Po operativním leasingu už nějakou dobu pokukujete, nebo s ním dokonce už máte zkušenost a teď by se znovu hodil. Stále si ale prohlížíte nabídky jednotlivých leasingových společností a nevíte, podle čeho se rozhodnout?

Digitální karta řidiče DriverPass má nové užitečné funkce

DriverPass se o řidiče, kteří mají operák od společnosti Drivalia, stará už víc než rok. A za tu dobu se pořádně posunul.

Operák a daně: Jak zahrnout operativní leasing do účetnictví?

Pronájem vozidla v rámci operativního leasingu si oblíbila řada podnikatelů. A vědí proč. Operák šetří starosti a přináší řadu benefitů. Jedním z nich je, že veškeré výdaje spojené se splátkou a autem se počítají jako náklady. V plné výši se tedy dají odečíst od základu daně. A protože podání daňového přiznání se blíží, pojďme si k tomu říct víc.

Užitkový vůz na operák? Žádný problém

Užitkové vozidlo si s byznysem rozumí. Je to kompromis mezi osobním a nákladním autem a praktický všestranný parťák. Jaké jsou jeho výhody?

Rychlejší než naše reakce: technologie ADAS pro bezpečnější jízdu

Bezpečnost v autě a na silnicích je aktuální a živé téma. I když máme pocit, že všechno důležité už jsme slyšeli. Dneska to bude o technologiích, které můžou zachraňovat životy.

Jak poznáte, že je vaše podnikání zralé na operák?

Možná, že právě pročítáte různé recenze, porovnáváte nabídky a pomrkáváte po novém autě, které by váš byznys nastartovalo a popovezlo o pořádný kus dál. Jenže si nejste jistí, jestli je teď ta správná doba se do něčeho podobného pustit.

Otevřeně o zkušenostech s operativním leasingem

Rozhodnout se pro operativní leasing je pro řidiče a podnikatele velká věc. A ani po hodinách strávených čtením uživatelských recenzí a srovnáváním nabídek člověk kolikrát není moudrý. A obavy, že se na několik let uvážou k službě, která jim zas tak nesedí, jsou naprosto namístě.

Poukaz ke každé objednávce!

Součástí objednávek vozů do konce prosince 2021 je nyní i poukaz do Alza.cz, nebo palivová karta OMV..

Vybrat si auto