Digitální karta řidiče DriverPass má nové užitečné funkce

DriverPass se o řidiče, kteří mají operák od společnosti Drivalia, stará už víc než rok. A za tu dobu se pořádně posunul. Najdete všechny užitečné informace o vašem autě a sjednaných službách a nepřijdete o žádnou novinku. DriverPass za vás také pohlídá termíny, upozorní, že je potřeba přezout, nebo zařídí novou zelenou kartu.

Digitální kartu řidiče si snadno stáhnete do Google Pay či Apple Wallet. Stačí načíst QR kód a uložit ho do virtuální peněženky, vedle platebních karet, letenek nebo lístků do divadla. DriverPass vás ihned začne informovat o všem, co by vám nemělo ujít. Nepůjde ale o žádné generické zprávy, které se vás netýkají. DriverPass přesně ví, jaké máte v rámci své smlouvy služby – novinky a užitečné informace tedy přizpůsobuje na míru přesně vašemu autu.



Jde o takový virtuální most mezi společností Drivalia a jeho klienty. Většinu věcí, které řidiči auta na operák řeší, skrze digitální kartu řidiče odbavíte rychleji, než kdybyste museli psát e-maily, volat na infolinku, nebo si dokonce domlouvat schůzku.


Každý řidič najde na kartě výčet služeb, které má sjednané, může aktualizovat stav najetých kilometrů, vyhledat si pneuservis, případně si prostudovat podrobnější popis jednotlivých služeb. Nechybějí nezbytné kontakty na autoservisy.

DriverPass pro každého řidiče


Digitální karta DriverPass bude užitečný pomocník, ať už máte v pronájmu jedno služební auto, nebo celou flotilu. Je dostupný v češtině i angličtině, a používat ho dokonce mohou řidiči takzvaných Pool cars. Řidiči, kteří spolu sdílejí jedno auto, si mohou jednoduše nasdílet i QR kód od DriverPassu.

S DriverPassem se o termíny starat nemusíte, dá vám vědět, když:
  • se objednáte do servisu – už žádné poztrácené lístečky s poznámkami, v DriverPassu hned vidíte, kdy a kam se máte dostavit
  • vám končí platnost palivové karty
  • vám končí platnost STK
  • vám končí operák - upozorní vás na konec leasingu i možnost vůz odkoupit
  • vám končí platnost zelené karty – DriverPass vás upozorní a také vás navede, jak si stáhnout novou
  • se máte dostavit na svolávací akci – i tehdy vám DriverPass včas pošle upozornění

Poukaz ke každé objednávce!

Součástí objednávek vozů do konce prosince 2021 je nyní i poukaz do Alza.cz, nebo palivová karta OMV..

Vybrat si auto