Jak poznáte, že je vaše podnikání zralé na operák?

Možná, že právě pročítáte různé recenze, porovnáváte nabídky a pomrkáváte po novém autě, které by váš byznys nastartovalo a popovezlo o pořádný kus dál. Jenže si nejste jistí, jestli je teď ta správná doba se do něčeho podobného pustit. Je jasné, že ten #SprávnýPlán musí přijít ve správný čas. Jak ale poznat, že je to právě teď? Tady je pár věcí, podle kterých ten váš správný čas snáze poznáte.

Situace, které vám napovědí, že nastal čas na operativní leasing

  • Potřeby svého podnikání teď pokrýváte svým vlastním autem stále častěji. A často to také koliduje s jeho běžným použitím. Auto opotřebováváte a ve finále vás jeho servis stojí víc, než jakou hodnotu přináší vašemu podnikání. Když si k tomu připočtete váš čas a spoustu papírování spojeného s vlastnictvím nebo pojištěním vozu, je námět k přemýšlení na světě.
  • S tím souvisí další věc. Když si spočítáte všechny výdaje, které jste s autem za poslední rok měli, protáčí se vám panenky. Pokud dálniční známka, nové díly, pravidelný servis nebo výměny pneumatik společně s poruchami dělají více než 6 tisíc měsíčně, je čas šlápnout na brzdu.
  • Vaše stará rodinná oktávka zatím slouží, ale na setkání s klientem ji radši parkujete za rohem a jdete pěšky? Máte pocit, že by nové auto mnohem lépe reprezentovalo vaše podnikání, ale nemůžete si ho dovolit? Na operáku je skvělé právě to, že za méně peněz dosáhnete na mnohem reprezentativnější auto, než kdybyste si ho měli koupit. Skvělá šance na změnu.
  • Vašemu autu věnujete už moc času, peněz a energie? Řešíte ho až příliš často místo toho, abyste se věnovali rozvoji vašeho podnikání a budování vztahu? A přitom váš čas je ta nejcennější komodita. Operativní leasing vám může rozvázat ruce a nasměrovat vaši snahu tím správným směrem. Na tom se shodují i klienti, kteří mají s operákem zkušenosti.

Poukaz ke každé objednávce!

Součástí objednávek vozů do konce prosince 2021 je nyní i poukaz do Alza.cz, nebo palivová karta OMV..

Vybrat si auto