Operativní leasing do 6 000 Kč za měsíc není sci-fi

Každému by se nejspíš líbilo, kdyby se leasingovka starala kompletně o všechny záležitosti kolem vozu. Měli byste čas a energii na podstatné věci, jezdili byste třeba novou Teslou a každý z vašich zaměstnanců by měl k dispozici jeden SUPERB v nejlepší výbavě, aby dobře reprezentoval značku. A teď vážně... Vejít se do budgetu a dostat za něj maximum je pro většinu podnikatelů ta nejpalčivější otázka. Co dostanete, když si pořídíte operativní leasing do 6 000 Kč?

Možná se vaše podnikání sice slibně, ale teprve rozjíždí a vy potřebujete stlačit náklady na minimum. Firemní cesty zatím absolvujete jen párkrát do týdne, nepotřebujete tedy zbytečně velké auto ani nákladné doplňkové služby. Co ale potřebujete, je mít svoje náklady plně pod kontrolou. A dobrá leasingovka na vás bude myslet i v takové situaci a navrhne vám operativní leasing podle vašich potřeb.


Operativní leasing do 6 000 Kč – co za něj můžete dostat?

I za takhle malou částku můžete získat hodně muziky. Za nulové vstupní náklady a nízkou měsíční splátku snadno dosáhnete na skvělé auto, které byste si možná za běžných okolností nemohli dovolit a které může vaše podnikání pořádně posunout. Aniž by to nějak zásadně ovlivnilo vaše cash flow.


Nejnižší splátka často neznamená nejnižší náklady

Cena splátky zajímá každého. Často ale v takto nastaveném operativním leasingu nemáte žádné doplňkové služby, což vám celou výpůjčku nakonec může pěkně prodražit. Pokud tedy porovnáváte a zvažujete různé nabídky, vyplatí se nekoukat jen na cenu splátky, ale také na to, jaké služby vám hodnota splátky zahrnuje. Je dost pravděpodobné, že v ní nebude započítaná třeba výměna pneumatik, dálniční známka nebo servis a opravy všeho druhu. Součet těchto zdánlivých drobností už může dát dohromady dost nepříjemnou částku. Je otázka, jestli není schůdnější platit o pár set měsíčně víc a takovému strašáku se elegantně vyhnout. 




Mít náklady pod kontrolou je #ProstěPlán

Program Drivalia Go má ambici vybalancovat obě strany mince. Hodí se zejména pro malé a střední podnikání. Nastartovat svoje podnikání můžete klidně s jedním autem a balíčkem služeb, se kterým se nemusíte bát nečekaných výdajů. 


Poukaz ke každé objednávce!

Součástí objednávek vozů do konce prosince 2021 je nyní i poukaz do Alza.cz, nebo palivová karta OMV..

Vybrat si auto