Operativní leasing od společnosti Drivalia. V čem je jeho síla?

Po operativním leasingu už nějakou dobu pokukujete, nebo s ním dokonce už máte zkušenost a teď by se znovu hodil. Stále si ale prohlížíte nabídky jednotlivých leasingových společností a nevíte, podle čeho se rozhodnout? Možná ty nejvýznamnější rozdíly tvoří právě maličkosti, díky nimž víte, že se o vás leasingovka opravdu postará.

My ve společnosti Drivalia třeba chceme, aby bylo na první pohled jasné, že se o nás naši klienti mohou opřít. Díky tomu, že působíme ve více než 30 zemích světa a ve světě operáků se pohybujeme déle než 50 let, můžeme být stabilním parťákem pro všechny podnikatelské sny. To může v nejisté době být příjemný benefit.

S tím souvisí třeba také fakt, že i v době, kdy si na auto počkáte klidně přes rok, máme v nabídce spoustu skladovek, které už za chvilku mohou parkovat zrovna ve vaší garáži.

Aby byl operativní leasing příjemná zkušenost


Myslíme si, že zážitek, který si klient z celého operáku odnese, se počítá. Proto se snažíme být našim řidičům nablízku, ať se stane cokoli. Kromě 24/7 podpory na lince pro řidiče se o ně postará také šikovná aplikace DriverPass. Kromě toho, že skrze ni řidiči vyřídí spoustu záležitostí, připomene také třeba schůzku v autorizovaném servisu nebo konec platnosti zelené karty.

A aby si každý v otázkách operáku mohl udělat jasno, dali jsme dohromady praktický e-book, který do nich vnáší světlo. Přelouskáte ho za 20 minut a budete o operáku vědět první poslední.

Nenechte se brzdit strašáky operáku


Když podnikatelé uvažují o autě na operativní leasing, často se obávají dvou věcí: že se upíšou na dlouhou dobu a také že budou na konci operáku doplácet horentní sumy. My tyto obavy vnímáme a klientům nasloucháme. Proto jsme jim vymysleli nové služby přímo na míru.

Flexibilní ukončení operativního leasingu už díky programu GO Flexi není problém. Skončit můžete klidně za půl roku a nikdo vás nebude popotahovat nebo chtít peníze navíc. A s balíčkem GO Premium vám zase odpustíme nadměrné opotřebení až do částky 10 tisíc korun. Navíc se díky pravidelným kontrolám ve smluvních servisech a kvalitnímu pojištění snižuje možnost doplácení na konci operativního leasingu na minimum.

Společnost po celém světě provozuje téměř 2 miliony aut, v Česku už nám svou důvěru svěřilo na 30 tisíc řidičů. A spravujeme vždy celý životní cyklus auta, od nákupu po prodej ojetých vozů ve vlastním bazaru. Díky tomu, že jsme velcí hráči a provozujeme tisíce aut, můžeme nabídnout také širokou síť partnerských servisů a pneuservisů nebo velkoobchodní slevy na pohonné hmoty. Díky tomu můžeme pokrýt všechny potřeby vašeho podnikání.

Poukaz ke každé objednávce!

Součástí objednávek vozů do konce prosince 2021 je nyní i poukaz do Alza.cz, nebo palivová karta OMV..

Vybrat si auto