Servisní modul – nová služba odhalí, když je s autem něco v nepořádku

Aby byl život s operákem pro řidiče ještě příjemnější, přišli jsme loni na trh s novinkou. Postupně vybavujeme všechny naše vozy Servisním modulem, který má jediný úkol: nepřetržitě monitorovat technický stav vašeho auta. Díky tomu můžeme společně efektivně předcházet například fakturám nad rámec platby operativního leasingu.

Jak to funguje? Díky Servisnímu modulu v reálném čase víme o varovných hlášeních a můžeme nabídnout pomoc. Všechny informace podléhají pravidlům GDPR. Nic jiného než technický stav auta nebo najeté kilometry se tedy nedozvíme.

Do boje proti zbytečným nákladům

Nová technologie přijde vhod v mnoha běžných situacích. Jmenujme jeden příklad za všechny: díky Servisnímu modulu můžeme předejít tomu, aby řidič auta na operák vinou pozdě řešeného objednání do servisu vypadl ze záručního programu výrobce. Jak to funguje? Kdykoli Servisní modul zaznamená něco, o čem byste měli vědět, vyšle zprávu do DriverPassu – elektronické karty řidiče – a zároveň vám pošle SMS zprávu. Vy se tak můžete skrze DriverPass, formulář na webu nebo call centrum objednat do servisu a vyhnout se tomu, že ho nestihnete v předepsané době.


Víte, za co platíte?

Zjistili jsme, z čeho se skládá hodnota vaší splátky.

Služba je navržená tak, aby pomáhala předcházet stresovým situacím. Systém Servisního modulu je napojený na naše interní aplikace, které sledují, je-li už auto třeba s blikající kontrolkou objednané do servisu. Pokud se potřeba servisu kriticky přiblíží a vy stále nemáte termín, kontaktuje vás někdo z call centra a pomůže vám s objednáním.

TIP

Mít elektronickou kartu řidiče DriverPass se vyplatí. Kromě všech informací a kontaktů skrze ni zařídíte třeba objednání na výměnu pneumatik. Zjistěte, jaké má další užitečné funkce

Objednání do servisu na pravidelnou prohlídku je však jen jedna z možností, kterou služba Servisní modul poskytuje. Stejně lze postupovat i v případech běžného opotřebení či poruch. Servisní modul otevírá možnosti i při kontrole kvality práce odvedené servisními partnery a pomáhá našemu oddělení schvalování oprav lépe posoudit relevanci navrhovaných oprav ze strany dodavatele.

Servisní modul je tedy výborným parťákem na cesty, který vám ušetří nejen čas, ale především i peníze.

Poukaz ke každé objednávce!

Součástí objednávek vozů do konce prosince 2021 je nyní i poukaz do Alza.cz, nebo palivová karta OMV..

Vybrat si auto