Turbulence na všech frontách. Co teď pálí řidiče auta na operák?

Zdražování, inflace, energetická krize i nedostatek surovin. Problémy se v poslední době nakumulovaly a zasáhly téměř každý obor. Připravili jsme konkrétní a upřímné odpovědi na otázky, které teď jistě pálí všechny řidiče auta na operativní leasing i ty, kdo o něm přemýšlejí do budoucnosti. Věříme, že se nám společně povede proletět všechny turbulence bez úhony a brzy společně přistaneme v klidnějších časech.

Bude se u společnosti Drivalia zdražovat?

Přáli bychom si, aby naše služby zůstaly pro klienty co nejdostupnější, ale současná situace se do cen operativního leasingu i doplňkových služeb promítne. Zdražují totiž výrobci aut i poskytovatelé služeb, ČNB zvedla úrokové sazby a Drivalia už nemá manévrovací prostor, jak se zdražování vyhnout. Dobrá zpráva je, že máme spoustu aut objednaných ještě za platnosti starých ceníků, takže i přes zdražení se naši klienti dostanou k výhodnější splátce.

Zdraží také splátky u probíhajícího operáku?

To se nestane. Cenu splátky totiž máte zafixovanou po celou dobu operativního leasingu. Nezáleží na tom, jestli jste smlouvu podepsali před měsícem, nebo před dvěma lety, cenu máte garantovanou až do konce smlouvy. Zdražování se tedy týká pouze nových smluv.

Jak dlouho si teď počkám na nové auto?

U jednotlivých výrobců se čekací lhůty sice liší, přesto bude potřeba obrnit se trpělivostí. Čekací lhůty se prodloužily průměrně o tři měsíce, u ŠKODA AUTO se na vozy konfigurované do výroby čeká i dvanáct měsíců. Mrzí nás to, ale dobu čekání nemůžeme nijak ovlivnit. Věříme, že se situace bude zlepšovat. Dobrá zpráva je, že některé vozy máme stále skladem. Poznáte to podle označení Skladový vůz v naší nabídce.

Benzín zdražuje, dotkne se to mojí palivové karty?

S palivovou kartu máte fixní slevy na totemové ceny, to se nemění. I když totemové ceny teď rostou, s palivovou kartou nakoupíte pohonné hmoty poměrem výhodněji. Děkujeme vám, že nám zachováváte přízeň. Děláme maximum, abyste současnou krizi pocítili co nejméně. Jestli vás trápí něco, co v článku nezaznělo, nechte nám tady na sebe kontakt, rádi vám pomůžeme.

Poukaz ke každé objednávce!

Součástí objednávek vozů do konce prosince 2021 je nyní i poukaz do Alza.cz, nebo palivová karta OMV..

Vybrat si auto